vrijdag 30 november 2018

Kerst viert u bij Radio M Utrecht

Kerst viert u bij Radio M Utrecht
Vanaf donderdag 6 december is Radio M Utrecht FM 93.1 helemaal in kerstsferen met de beste kerstmuziek en gezellige gasten. De muziek, de onderwerpen en de prijzen in alle programma's krijgen een extra feestelijk tintje. Zo komen de 3J's, Gerard Joling, Ron Brandsteder en Gerda Havertong langs in het lunchprogramma Aan Tafel! Er is een leuke Kerstkaarten-actie en tijdens de kerstdagen zijn er speciale programma's.
Aan Tafel!
Vanaf maandag 10 december is het extra gezellig in het lunchprogramma van Radio M Utrecht. Presentatrice Conny Kraaijeveld ontvangt diverse gasten zoals Inge Iepenburg, Mari van der Ven, Burgemeester van Zanen en Marco Verhoeff. Elke dag bereidt een kok een heerlijk gerecht en er is live muziek van onder andere Dana Winner, Wolter Kroes, Ria Valk en Henk Dissel. Ook kunnen de kijkers van RTV Utrecht meegenieten van de kerstuitzendingen want we zenden dit jaar het programma weer op televisie uit tussen 12.00 en 14.00 uur. Zo kan iedereen zien wat er in de studio gebeurt. De samenvatting van de uitzending van Aan Tafel! is iedere avond vanaf 20.00 uur te zien op RTV Utrecht.
Kerstverzoekjes
Luister op Eerste en Tweede Kerstdag vanaf 10.00 uur naar de mooiste Kerstmuziek op verzoek met Vivian Boelen. Vraag uw favoriete nummer aan via rtvutrecht.nl/verzoek. Bart van Leeuwen is ook terug tijdens de kerstdagen. Hij presenteert Lekker Winterweer Van Leeuwen met het leukste spelletje van de radio…Raad waar die Staat!
Kerstkaarten actie
Radio M Utrecht houdt van post! Stuurt u ons een kerstkaart dan is de kans groot dat hij voorgelezen wordt op de radio en onder de inzenders worden kerstpakketten weggeven. De winnaars worden op Eerste en Tweede Kerstdag bekend gemaakt. De kaart mag naar Radio M Utrecht, Hengeveldstraat 29, 3572 KH Utrecht gestuurd worden.
Radio M Utrecht FM 93.1 is onderdeel van RTV Utrecht, de omroep voor de stad en provincie Utrecht.
Bron: RTV Utrecht