vrijdag 30 november 2018

Jeroen van der Boom presenteert nieuw programma Moppentappers bij SBS6

Jeroen van der Boom presenteert nieuw programma Moppentappers bij SBS6
SBS6 sluit het jaar af met een lach! Jeroen van der Boom staat aan het roer van het nieuwe programma Moppentappers. In deze speciale pilotaflevering op oudejaarsavond nemen René Froger, Leonie ter Braak en Najib Amhali het tegen elkaar op, met een mop! Alle drie nemen ze hun eigen repertoire aan moppen mee. De grote vraag is: wie heeft de leukste mop? Wie heeft de lachers op zijn hand? Het publiek bepaalt! Moppentappers wordt uitgezonden op maandag 31 december om 20.30 uur, op SBS6.
Onder bezielende leiding van Jeroen vertellen de drie BN’ers steeds een mop. De moppentapper die dat in de ogen van het publiek het beste doet, krijgt een punt - een oliebol in dit geval. Er zijn extra punten/oliebollen te verdienen door in te schatten welke gewone Nederlanders - op straat gefilmd - de leukste mop weten te vertellen.
En ook Geer en Goor maken hun opwachting in Moppentappers. Als grote, sprekend lijkende karikaturale poppen kijken zij het programma mee vanuit hun zogenaamde woonkamer en leveren ongezouten commentaar. Vinden deze twee mopperende muppets het om te gieren? Of vinden ze het helemaal niks?
Het publiek is niet alleen jury, maar mag ook zelf meedoen. Sommige publieksleden krijgen de kans om zelf een mop te vertellen en hiermee een leuke prijs te winnen! Wil jij graag tijdens de opname in het publiek zitten en kans maken op zo’n prijs? Meld je dan snel aan via www.sbs6.nl/moppentappers (minimumleeftijd 18 jaar).
Moppentappers is ontwikkeld door Talpa Content en wordt geproduceerd door Talpa Producties.
Uitzending: SBS6, maandag 31 december, 20.30 uur
Bron: Talpa TV