zaterdag 7 april 2018

Week van de Seventies bij Radio M Utrecht

Week van de Seventies bij Radio M Utrecht
Van maandag 16 tot en met vrijdag 20 april presenteert Radio M Utrecht FM 93.1 de Week van de Seventies. Vijf dagen nostalgie met de beste muziek en mooiste herinneringen uit de tijd van de zitkuil, Q en Q, de citroengeranium en bruine schrootjes. Tijdens de Week van de Seventies is het heerlijk genieten op de radio maar het programma Aan Tafel! is ook op RTV Utrecht te bekijken. 
Eindredacteur Pieter Vorage: “De Week van de Seventies van Radio M Utrecht is elk jaar een groot feest der herkenning. De redactie is druk met de laatste voorbereidingen en we kijken er samen met onze luisteraars erg naar uit!”
Aan Tafel! op radio en televisie
Het lunchprogramma Aan Tafel! staat van maandag tot en met donderdag helemaal in het teken van de jaren 70 met live muziek, publiek en bijzondere gasten. Presentator Conny Kraaijeveld haalt herinneringen op samen met voormalig wielrenner Hennie Kuiper, Maartje van Weegen, Eddy Ouwens en weerman Piet Paulusma. De radio-uitzendingen zijn elke dag tussen 12:00 en 14:00 uur ook te bekijken via RTV Utrecht.
Goedemiddag Seventies
In het speciale thema programma Goedemiddag Seventies praat presentator Jos van Heerden elke dag vanaf 15:00 uur met luisteraars over de provincie Utrecht in de jaren 70. Mooie persoonlijke herinneringen aan het eerste huis, het schooltje op de hoek en de bakker van toen.
Terug naar de jaren zeventig
Aan de hand van de vijf thema’s sport, politiek, wonen, televisie en muziek presenteert Richard Grootbod de jaren 70 in 60 minuten. Elke avond vanaf 19:00 uur veel bijzondere audiofragmenten en muziek.
De Seventies Top 100 en het Gouden Weekend
Op vrijdag is het tijd voor de traditionele Top 100 samengesteld door de luisteraars van Radio M Utrecht. Stemmen op uw favoriete muziek uit de jaren 70 kan tot en met donderdag 19 april via rtvutrecht.nl/top100. De Seventies Top 100 is op vrijdag 20 april vanaf 9:00 uur te beluisteren. Edwin Meerman sluit de Week van de Seventies af met een extra uitzending van Het Gouden Weekend. Vanaf 19:00 uur veel aandacht voor de vergeten hits en instrumentale muziek uit de jaren 70 met een hoog “oh ja” gehalte.
De Week van de Seventies is van maandag 16 tot en met vrijdag 20 april op Radio M Utrecht te beluisteren. Het radioprogramma Aan Tafel! is dagelijks tussen 12.00 en 14.00 uur te zien op RTV Utrecht. Radio M Utrecht FM 93.1 is onderdeel van RTV Utrecht, de omroep voor de stad en provincie Utrecht.
Bron: RTV Utrecht