zaterdag 7 april 2018

Nederlandse artiesten geven uniek kijkje in hun muzikale keuken

Nederlandse artiesten geven uniek kijkje in hun muzikale keuken
Wat luistert Armin van Buuren als hij niet achter de draaitafels staat? En Fred van Leer als hij brak op de bank ligt met een kater? Bekende Nederlanders vormen vanaf nu de muziekredactie in de nieuwe radio- en muziekstreamingdienst JUKE en geven met hun favoriete muziek en afspeellijsten een bijzonder kijkje in hun leven. 
In JUKE hebben onder andere Ilse DeLange, de 3JS, Maan en Armin van Buuren, maar ook radio dj’s zoals Edwin Evers en Coen & Sander een eigen profiel waarin ze hun favoriete muziek verzamelen. Zo heeft Armin van Buuren onder andere zijn Private Selection Playlist. “Dit zijn de platen die ik aanzet als ik een keer niet achter de draaitafel sta. Zoals je ziet loopt mijn smaak behoorlijk uiteen van Fleetwood Mac tot Mark Ronson. Ik hou ook wel van Bill Withers of Kyteman. Ik hou ervan om naar verschillende stijlen te luisteren”, aldus Armin van Buuren.
Fred van Leer heeft zijn eigen playlist in JUKE en waarschuwt de luisteraars dat zijn muzieksmaak van “links naar rechts gaat”. In de afspeellijst van Ilse DeLange zien we voornamelijk popnummers voorbij komen van nieuwe talenten van eigen bodem zoals Eefje de Visser en Naaz. Niet alleen artiesten hebben een playlist in JUKE, ook het mediamerk LINDA. deelt haar muzieksmaak. Met typische LINDA. afspeellijsten als ‘Effe Lekker Janken’ en ‘De Chardonnay-lijst’. Natuurlijk kun je in JUKE ook je eigen playlists samenstellen uit de meer dan 50 miljoen beschikbare nummers.
JUKE is niet zomaar een radio- en muziekstreamingdienst. In het radio gedeelte van JUKE zitten dan ook de populairste Nederlandse radiozenders en thema stations op één plek. En kunnen luisteraars liedjes die ze op de radio horen direct opslaan in hun persoonlijke afspeellijst en hun favoriete shows opslaan om later terug te luisteren. Zo wordt radio heel persoonlijk en toegankelijk.
Ook de afspeellijsten spelen in op de behoeftes van de luisteraars en wat er speelt in ons land. Zo is er helaas permanent een ‘Code Geel’-playlist, maar is JUKE er ook voor de zweetmomenten met de hardloop- of de ‘tussen de lakens’-playlist. Ook aan alle ouders is gedacht. Met de ‘Slaap Kindje Slaap’-playlist vallen kinderen gegarandeerd in slaap.
“JUKE is de persoonlijke sfeermaker die je leven verrijkt. Door het intuïtieve design en eenvoud in gebruik wordt streamen van muziek en radio voor iedereen toegankelijk. Je vindt zo snel de muziek die past bij je mood van dat moment, easy as that” aldus Patrick Goldsteen, Managing Director bij JUKE. “Het beschikbaar hebben van de populairste Nederlandse radiostations in combinatie met verrassende afspeellijsten samengesteld door een lokale redactie is onze basis. Met artiesten en Bekende Muziekliefhebbers van eigen bodem maken we elke dag net weer wat specialer.”
JUKE is je radio, je hitlijsten, je playlists, je gids. Ontdek JUKE op JUKE.nl.
De app is nu ook beschikbaar via de Apple Store of Google Play.
Bron: (foto) Talpa Radio