dinsdag 19 december 2017

Kim-Lian en tout bekend Nederland blikken terug op hun voorspellingen voor 2017 in Het jaaroverzicht volgens de sterren

Kim-Lian en tout bekend Nederland blikken terug op hun voorspellingen voor 2017 in Het jaaroverzicht volgens de sterren
Op vrijdag 29 december kijkt Kim-Lian van der Meij samen met 35 bekende Nederlanders terug op 2017 en hun voorspellingen voor dit jaar. Welke partijen zijn de grootste na de landelijke verkiezingen? Op welke plaats eindigt O'G3NE op het Eurovisiesongfestival in Kiev? Welke clubs staan in de top 3 van de Eredivisie? Vragen die eind 2017 gemakkelijk te beantwoorden zijn… maar die begin 2017 al aan ze werden gesteld! Het Jaaroverzicht volgens de sterren is een frisse terugblik op het jaar dat bijna achter ons ligt. 
De 35 bekende Nederlanders - van Frans Bauer tot Heleen van Royen, van Jack van Gelder tot Britt Dekker en van André Hazes tot Rick Brandsteder - hebben aan het begin van 2017 voorspellingen gedaan over uiteenlopende onderwerpen. Zij worden in de show geconfronteerd met hun uitspraken van toen. Iedere goede voorspelling levert een punt op, dus aan het einde weten we welke BN’er de grootste voorspellende gave heeft.
Naast de voorspellingen en voornemens bespreekt Kim-Lian samen met de duo’s Coen & Sander en Nick & Simon de meest spraakmakende gebeurtenissen van het jaar. Onderwerpen waar we aan het begin van het jaar onmogelijk een voorspelling over konden doen. Hadden ze medelijden met Patricia Paay na het uitlekken van haar seksfilmpje? Hadden ze gedacht dat Trump nog steeds president van Amerika zou zijn? En wat deden de trieste beelden van Ajacied Nouri met hen?
Heel 2017 passeert de revue: alle ups en downs, de leuke, maar ook de minder leuke gebeurtenissen, kortom alle hoogte- en dieptepunten uit het nieuws en de showbizz. Deze overzichten, gecombineerd met de voorspellingen en voornemens van Bekend Nederland garanderen het meest originele en complete Jaaroverzicht van 2017.
Het jaaroverzicht volgens de sterren wordt geproduceerd door Talpa.
Uitzending: SBS6, vrijdag 29 december 20.30 uur.
Bron: (foto) SBS