woensdag 18 oktober 2017

Utrechtse Piratenmarathon op Bingo FM

Utrechtse Piratenmarathon op Bingo FM
Vrijdag 20 oktober vanaf 16.00 uur is het levensgevaarlijk op Bingo FM 107.7 met een Utrechtse Piratenmarathon! De radiozender van de stad Utrecht wordt dan overgenomen door radiopiraten die met veel plezier Nederlandstalige hits ten gehore gaan brengen. Onder andere Erik de Zwart, Fred Siebelink, Wouter van der Goes en Sander Lantinga nemen plaats achter de Bingo FM-microfoon.
Op vrijdag 20 oktober draaien echte piraten uit het radiovak nummers speciaal op de Nederlandstalige radiozender Bingo FM. "Achter de microfoon nemen de beste diskjockeys van Nederland plaats" aldus Paul van der Lugt, directeur van RTV Utrecht "Naast piratenhits en smartlappen kunnen de luisteraars natuurlijk ook zelf nummers aanvragen via de nieuwe Bingo FM App. Want wij draaien alles!" Presentatoren tijdens de Utrechtse Piratenmarathon zijn Erik de Zwart, Sander Lantinga, Fred Siebelink, Paul van der Lugt, Marc Adriani, Wouter van der Goes, Bert Klaver en de eigen Utrechtse Piratencombinatie: Floris Prenger en Marc Veeningen.
Bingo FM is onderdeel van RTV Utrecht de omroep van de stad en provincie Utrecht. De radiozender is te horen via FM 107.7, rtvutrecht.nl en via de Bingo FM App.
Bron: RTV Utrecht