donderdag 12 oktober 2017

Nieuw televisieprogramma met Edo Brunner op RTV Utrecht

Nieuw televisieprogramma met Edo Brunner op RTV Utrecht
Vanaf dinsdag 17 oktober start op RTV Utrecht Brunner door de Bocht. In het nieuwe televisieprogramma gaat presentator Edo Brunner de weg op. Hij is dol op auto's en motoren, maar hij wil ook een veilige en schone wereld, ook voor z'n kinderen. Hoe kun je die twee combineren? Want het is druk in onze provincie, heel druk. Die zoektocht is te zien in Brunner door de Bocht!
In elke aflevering duikt Edo in een ingewikkelde verkeerssituatie in de regio. In de eerste aflevering op 17 oktober gaat hij naar de omgeving van Cothen. Een klein plaatsje vlakbij Wijk bij Duurstede. Daar willen een aantal landbouwers graag met hun werkvoertuigen op de provinciale weg rijden. Nu mogen ze alleen op de ventweg of op het fietspad en dat vinden ze gevaarlijk. Bovendien moeten ze dan langzaam rijden. Maar andere mensen hebben weer geen zin om op de provinciale weg achter een trekker te hangen.
Edo studeerde in 1995 af aan de toneelschool Utrecht en is bekend als cabaretier, acteur, schrijver en presentator. Zo was hij te zien in de meidenserie Rozengeur & Wodkalime en als sidekick bij Paul de leeuw zijn show-programma Paul's angels. Ook speelde hij 5 jaar in de serie Toen was geluk heel gewoon en presenteerde hij de televisieprogramma's Linke soep en Cashcab. Als acteur is Edo bekend van de films Griezelbus, Knetter, Dennis P en Kabouter Plop. Ook deed hij mee aan het programma Wie is de Mol…?
Brunner door de Bocht is vanaf dinsdag 17 oktober 07.05 uur te zien op RTV Utrecht, daarna ieder uur opnieuw te zien op de zender en terug te kijken via www.rtvutrecht.nl/gemist. RTV Utrecht is de omroep voor de stad en provincie Utrecht.
Bron: RTV Utrecht