woensdag 13 september 2017

Bekende sterren bezorgen Marien Huijssoon uit Den Bosch € 20.500,-

Bekende sterren bezorgen Marien Huijssoon uit Den Bosch € 20.500,-
Politicus Thierry Baudet, sportverslaggever Evert ten Napel, presentator Luuk Ikink en modeontwerpster Nikkie Plessen zijn de bekende sterren die de zin ‘een station, alle hits, Radio 538’ uitspraken voor ‘Win Met De Zin’. Luisteraars van 538 wisten de stemmen van Evert, Luuk en Nikkie al in de eerste spelweek te herkennen. Marien Huijssoon uit Den Bosch raadde uiteindelijk de laatste stem van Thierry Baudet en won daarmee de jackpot van € 20.500,-. 538-dj Menno de Boer overhandigde vandaag de cheque aan Marien. Luisteraars maken opnieuw kans op de jackpot in een nieuwe opgave van ‘Win Met De Zin’. 
Marien Huijssoon: ''Vlak voordat ik in de uitzending kwam, wisselde ik nog van antwoord door een tip van mijn vriendin. Het idee dat we hebben gewonnen begint nu een beetje te dalen. Het is echt geweldig!"
Win Met De Zin
Iedere werkdag tussen 07.00 uur en 19.00 uur wordt aan het begin van elk uur de zin: ‘Eén station, alle hits, Radio 538’ uitgesproken door vier nationale én internationale sterren. Bij een goed geraden stem geeft de jury alleen aan hoeveel goede antwoorden er tussen zitten, niet welke stem of welk deel van de zin goed geraden is. De luisteraar die alle vier de stemmen raadt en in de uitzending komt, wint de jackpot. De jackpot start met een bedrag van € 5.000,- en wordt iedere spelronde bij een fout antwoord verhoogd met € 250,-.
De eerste opgave van Win Met De Zin werd al na één dag geraden door Martine Ritsma uit Almere. Door de stemmen van Niall Horan, Victor Mids, André Kuipers en Zara Larsson te herkennen, won de Almeerse de jackpot van €8.250,-.
Bron:/Foto: 538