woensdag 8 augustus 2018

KRO-NCRV herhaalt thrillerserie Vlucht HS13 op NPO 3

KRO-NCRV herhaalt thrillerserie Vlucht HS13 op NPO 3
KRO-NCRV herhaalt vanaf maandag 13 augustus de Spannende thrillerserie Vlucht HS13. 
Vlucht HS13 gaat over het leven van de succesvolle zakenvrouw Liv, dat volledig op zijn kop wordt gezet als het vliegtuig, waarin haar man Simon zou zitten, neerstort op weg naar Barcelona. Al snel worden Liv, haar zoontje en haar familie geconfronteerd met bizarre ontwikkelingen die een steeds duister wordend verleden naar boven brengen...
Liv organiseert een familiefeestje om de zevende verjaardag van haar zoontje te vieren. Hij is blij met alle kadootjes, maar voor hem begint het feestje pas echt als papa Simon er is. Hij is arts en neemt zijn vak zeer serieus, waardoor zijn privéleven vaak op de tweede plek komt. De volgende ochtend brengt Liv Simon naar Schiphol voor zijn vlucht naar Barcelona om daar een medische conferentie bij te wonen. Maar Simon zal nooit in Barcelona aankomen. Het vliegtuig crasht en alle inzittenden komen om. Maar dan blijkt uit de passagierslijst dat Simon nooit in het toestel heeft gezeten. Simon leeft, maar waar is hij dan nu?
Liv doet een schokkende ontdekking die voor haar een steeds groter wordende puzzel wordt. Is haar ambitieuze echtgenoot Simon, de liefhebbende vader van hun zoontje, wel die Simon die zij denken dat-ie is?
Naast Katja Schuurman, Daniel Boissevain en Jeroen Spitzenberger spelen in Vlucht HS13 Reinout Bussemaker, Roos Ouwehand, Ali Ben Horsting en Annelies Appelhof. Het scenario is geschreven door Marion Pauw en Elle van Rijn, in samenwerking met Paula van der Oest, Lineke van den Boezem en Inge Nirvana. De regie is in handen van Hanro Smitsman en Ivan Lopez Nuñez. Vlucht HS13 wordt geproduceerd door Column Film en is gebaseerd op de succesvolle Turkse dramaserie The End.
Vlucht HS13, vanaf maandag 13 augustus, elke werkdag rond 23.20 uur op NPO 3 (hh).
Bron: KRO-NCRV/Dutch Radio
Foto: Pief Weyman