woensdag 8 augustus 2018

Aanstaande bruidjes stralen dankzij Fred van Leer!

Aanstaande bruidjes stralen dankzij Fred van Leer!
Stylist en presentator Fred van Leer presenteert het nieuwe seizoen van Say Yes To The Dress Benelux! Fred is expert op het gebied van fashion en hij weet als geen ander hoe hij een vrouw er op haar mooist uit kan laten zien. Fred wordt bijgestaan door de bruidsstylisten van Koonings The Wedding Palace, de bruidswinkel in Deurne die wordt gerund door Ramona Koonings. De ervaren stylisten weten precies wat er op het gebied van bruidsmode trending, nieuw en beschikbaar is, waardoor de aanstaande bruiden met de mooiste jurk de zaak uitlopen. Het vertrouwde Say Yes To The Dress gevoel blijft, maar dit seizoen wordt met Fred wel net iéts anders...! Say Yes To The Dress Benelux is vanaf dinsdag 14 augustus tot en met dinsdag 16 oktober om 20:30 uur te zien bij TLC.
Fred van Leer presenteert Say Yes To The Dress Benelux dit jaar voor het eerst en neemt daarmee het stokje over van bruidsgoeroe Randy Fenoli. Fred van Leer: “Het is te gek om bij zo'n intiem moment aanwezig te mogen zijn. Een trouwjurk is het meest bijzondere dat een vrouw kan dragen, of je nou een of vijf keer trouwt. Het programma heeft een lach en een traan. Het was een feest om te mogen maken.”
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen komen er twee bruiden voorbij die hun perfecte jurk hopen te vinden in het ruime assortiment van Koonings The Wedding Palace. Maar ook dit seizoen blijkt weer dat dit lang niet altijd meevalt. Kunnen Fred en de stylisten van Koonings de aanstaande bruiden helpen bij het vinden van de jurk waar de bruiden volmondig ja tegen kunnen zeggen?
De bruiden in de eerste aflevering zijn:
Marijke
Voordat Marijke ja kan zeggen tegen een trouwjurk, moet ze eerst hopen dat haar vriendin Hilde ja zegt tegen haar aanzoek. Fred van Leer neemt Marijke mee in een roze limousine om Hilde op haar werk te verrassen. Zodra zij ja zegt, kunnen ze meteen door naar Koonings om samen een droomjurk voor Marijke uit te zoeken. Want Hilde staat erop om daar inspraak in te hebben. Eén ding wil ze beslist niet: dat Marijke in de oude paarse (!) jurk van Marijkes moeder gaat trouwen, zoals Marijke ooit bedacht had. Het wordt niet makkelijk om de ideale jurk te vinden waar zowel beide dames als hun entourage blij mee zijn. Zelf eigenaresse Ramona wordt er, gewapend met schaar, bij geroepen voor een beslissende rigoureuze ingreep.
Bo
De 25-jarige beeldschone Bo staat op het punt om te gaan trouwen met haar grote liefde Vinnie, die ze al vanaf de brugklas kent. Maar Bo is niet alleen gek op Vinnie, ze is ook helemaal verzot op veren. Overal in haar huis heeft ze items met veren en ze heeft zelfs een tatoeage van een veer op haar voet. Niet verbazingwekkend dat ze dan ook graag een trouwjurk met veren wil. Haar moeder ziet haar juist liever in een wat klassiekere jurk, omdat de schoonheid van Bo dan meer naar voren komt. Bo is echter niet van haar stuk te brengen. Of toch wel? Als ze een heel bijzondere jurk – met bijna geen enkele veer – past die iedereen tot tranen toe beroert, komt ze voor een lastige keuze te staan.
Say Yes To The Dress Benelux is vanaf dinsdag 14 augustus tot en met dinsdag 16 oktober om 20:30 uur te zien bij TLC.
Bron: (foto) TLC