zaterdag 28 april 2018

Minister Sander Dekker bij Rick Nieman in WNL Op Zondag

Minister Sander Dekker bij Rick Nieman in WNL Op Zondag
De zondag begint met Rick Nieman. WNL Op Zondag wordt live uitgezonden vanuit het Vondelpark in Amsterdam. Met het laatste nieuws, prangende kwesties en prominente gasten. Dit seizoen is er speciale aandacht voor ondernemerschap en economie. 
Minister voor Rechtsbescherming Sander Dekker is te gast in WNL Op Zondag. De VVD-bewindsman komt vertellen over de buurtrechter. De ‘rijdende rechter’ wordt werkelijkheid, binnenkort begint een experiment met deze vorm van rechtspraak.
Zakenvrouw Annemarie van Gaal komt langs bij Rick Nieman. Voor een gesprek over hoe mensen met hun geld omgaan. Ook bracht ze onlangs een verzameling uit met de meest inspirerende citaten.
Voormalige SP-leider Emile Roemer wordt de eerste SP-burgemeester van Nederland. In Heerlen gaat de oud-politicus aan de slag als tijdelijk burgemeester. In WNL Op Zondag vertelt hij over het leven na de politiek.
Journalisten Barbara Rijlaarsdam en Teri van der Heijden schreven een fascinerend boek over het Blokker-imperium. Over de turbulente geschiedenis van de winkelketen in huishoudartikelen.
WNL Op Zondag, zondagochtend 29 april om 09.30 uur op NPO 1.
Bron: WNL