zaterdag 3 maart 2018

René Froger, Brace, Anne-Marie Jung en OG3NE gaan samen met Nederland de uitdaging aan in Vet Fit

René Froger, Brace, Anne-Marie Jung en OG3NE gaan samen met Nederland de uitdaging aan in Vet Fit
Goede voornemens zoals gezonder leven zijn soms lastig vol te houden, maar samen met anderen deze uitdaging aangaan, vergroot de kans op succes. Voor het nieuwe SBS6-programma Vet Fit gooien René Froger, Brace, Anne-Marie Jung en OG3NE alle excuses aan de kant en gaan zij – ieder op hun eigen manier – 100 dagen lang werken aan een fittere en strakkere versie van zichzelf. In dit door Irene Moors gepresenteerde programma dagen zij bovendien heel Nederland uit om met hen mee te doen. Vet Fit is vanaf dinsdag 6 maart 20.30 uur te zien bij SBS6.
In Vet Fit laten de zes BN’ers alles zien op weg naar hun einddoel: de frustraties, de prestaties, de zwakke momenten en de guilty pleasures. Alles wat René doet, doet hij vol overgave. Dat geldt voor werken, sporten en ook voor snacken, snoepen en snaaien. René is het zat en wil voorgoed iets veranderen aan zijn levensstijl. Hetzelfde geldt voor Anne-Marie. Ze baalt ervan dat ze niet meer lekker in haar vel zit. Maar ja… Hoe verander je dat? “Ik heb een natuurlijke voorliefde voor zoet en vet, voor mij zijn dat randvoorwaarden van het leven”. Brace noemt zichzelf ‘Obracitas’ en weet heel goed dat er iets moet gebeuren. “Ik wil kunnen voetballen met mijn zoontje Miguel, zonder dat ik na drie minuten naar adem hap”. De OG3NE-zusjes Lisa, Amy en Shelley zoeken vooral de juiste balans. In het hectische bestaan dat bij hun drukke carrière hoort tóch gezond leven, dát is wat de meisjes dolgraag willen leren.
Deze zes BN’ers halen extra motivatie uit het feit dat ze heel Nederland via Vet Fit kunnen inspireren om met hen mee te doen. Vet Fit gaat namelijk niet alleen om meeleven, maar ook om meedóen. Iedereen die net als René, Brace, Anne-Marie en OG3NE ook fitter wil zijn en strakker in zijn vel wil zitten, kan zich gratis aanmelden via www.sbs6.nl/vetfit en op de hoogte blijven via de Vet Fit-social kanalen (@vetfitnl en #vetfit). Wie meedoet ontvangt regelmatig workouts, recepten en tips én kan zijn of haar eigen resultaten en ervaringen ook delen met heel Nederland. Online, maar ook op tv. Met video’s, foto’s, je favoriete health snack of het mooiste rondje hardlopen in jouw buurt. Samen wordt alles makkelijker en dus gaan we met z’n allen voor dat ultieme doel: Vet Fit!
Vet Fit wordt geproduceerd door Talpa Producties.
Uitzending: SBS6, wekelijks vanaf dinsdag 6 maart 20.30 – 21.30 uur.
Bron: (foto) Talpa TV