vrijdag 3 november 2017

Vuurdoop voor Leontine Borsato en Dennis van der Geest in Bonje met de Buren

Vuurdoop voor Leontine Borsato en Dennis van der Geest in Bonje met de Buren
Het SBS6-programma Bonje met de buren is vanaf maandag 6 november weer terug en wel met een nieuw presentatieduo: Leontine Borsato en Dennis van der Geest. Zowel Leontine als Dennis ontfermen zich over een van de ruziemakende partijen met als doel de buurt weer bonjevrij te maken. De eerste aflevering is een zware vuurdoop voor ze. En dat terwijl het contact tussen de twee buren ooit zo goed begon. Wellicht zelfs iets té goed… 
Leontine en Dennis gaan op pad om Fahra en Ruud weer om de tafel te krijgen. De twee buren begonnen zes jaar geleden op goede voet. Het lijkt erop dat sinds bovenbuurman Ruud zich afgewezen voelt, het contact drastisch is verslechterd. Fahra en haar twee zoons leven nu in angst. Ruuds communicatie bestaat volgens Fahra namelijk vooral uit schelden en het opsteken van middelvingers. Hij klaagt over elk geluidje van de familie onder hem. Fahra heeft de hulp ingeroepen van Bonje met de buren voordat de zaak helemaal uit de hand loopt. Lukt het Leontine en Dennis deze bonje op te lossen en het weer gezellig te maken in Den Haag?
Uit onderzoek van het CBS (2016) blijkt dat bijna een kwart van de Nederlanders wel eens woonoverlast ervaart. Ruzie met de buren kan daarbij het woongenot flink verzieken. Bonje met de buren legt sinds 2010 buurtconflicten bij. De afgelopen drie jaar was dat bij SBS6, waar het programma boven het zendergemiddelde scoorde.
Ruziënde buren kunnen zich nog opgeven via www.sbs6.nl/bonjemetdeburen.
Bonje met de buren wordt geproduceerd door Talpa.
Bonje met de Buren, vanaf maandag 6 november om 21.30 uur bij SBS6.
Bron: SBS
Foto: © Reinier Bergsma 2017