zaterdag 20 oktober 2018

Zorgminister Bruno Bruins bij Rick Nieman in WNL Op Zondag

Zorgminister Bruno Bruins bij Rick Nieman in WNL Op Zondag
De zondag begint met Rick Nieman. In WNL Op Zondag ontvangt de presentator prominente gasten over het laatste nieuws, actuele onderwerpen en brandende kwesties. De rechts-georiënteerde talkshow wordt live uitgezonden op NPO1 vanuit het Vondelpark in Amsterdam.
Minister Bruno Bruins voor Medische Zorg en Sport, is zondag te gast bij Rick Nieman. De VVD-bewindsman komt vertellen over de kosten van de zorg en de aanpak van te dure medicijnen.
Bestseller-auteur Frank Westerman komt vertellen over zijn nieuwe boek ‘Wij, de mens’. Daarin trekt hij als ontdekkingsreiziger de wereld rond op zoek naar de missing link tussen mens en dier.
Welk machtsspel speelt de Saoedische kroonprins Mohammed bin Salman? Daarover oorlogsverslaggever Hans-Jaap Melissen en historicus en oud VVD-politicus Arend Jan Boekestijn. .
TV-maker Anita Witzier komt vertellen over een nieuw seizoen van het tv-programma ‘Anita wordt opgenomen’. In deze serie duikt de presentatrice onder in de vrouwengevangenis van Nieuwersluis.
WNL Op Zondag, zondagochtend 21 oktober om 09.30 uur op NPO 1.
Bron: WNL