zaterdag 20 oktober 2018

Studenten luisteren amper meer naar 3FM

Studenten luisteren amper meer naar 3FM
Studenten luisteren amper meer naar 3FM, dat bleek woensdag tijdens een interview tussen presentator Twan Huys en Pinkpopdirecteur Jan Smeets. Het interview vond plaats op het jaarlijkse Career Event van Hogeschool Tio.
Tijdens het Career Event doen de hbo- en mbo-studenten van de studierichtingen hotel, events, toerisme, marketing en business inspiratie op door gastcolleges te volgen van diverse interessante sprekers en leggen ze contacten met (internationale) stagebedrijven. Onderdeel van het programma is de College Tour, waarin Twan Huys elk jaar een andere gast interviewt.
Dit jaar was Pinkpopdirecteur Jan Smeets te gast, die vertelde over het succes van Pinkpop en diverse vragen van studenten beantwoordde. Het gesprek kwam op adverteren, en Twan Huys besloot een steekproef te doen onder de 650 aanwezige studenten. Hij vroeg studenten hun hand op te steken als ze naar 3FM luisterden, en hun hand op te steken als ze naar Radio538 luisterden. Opvallend was dat vrijwel geen enkele hand de lucht in ging voor 3FM, terwijl de halve zaal zijn hand opstak voor Radio538. Hoewel het een steekproef betreft, is dit voor 3FM mogelijk wel reden tot zorg.
Bron: (foto) Hogeschool Tio