vrijdag 6 juli 2018

Sublime lanceert ochtendshow Sublime Sunrise gepresenteerd door Sander de Heer

Sublime lanceert ochtendshow Sublime Sunrise gepresenteerd door Sander de Heer
Radiostation Sublime lanceert op 20 augustus aanstaande Sublime Sunrise, een unieke ochtendshow, iedere werkdag tussen 7 en 9 uur, gepresenteerd door Sander de Heer (43), die eerder bij NPO Radio 2 verantwoordelijk was voor de ochtendshow. Sublime Sunrise staat garant voor een positieve start van iedere dag. Muziek staat centraal, met veel lekkere funk, soul en jazz. Maar ook de dagelijkse actualiteit en bijzonder nieuws dat inspireert komen uiteraard voorbij.
Onze Sublime luisteraars staan positief in het leven, willen op de hoogte zijn van de actualiteit, maar vooral ook genieten van het leven en van lekkere funk-, soul- en jazzmuziek. In het huidige landschap van ochtendshows is er niet echt een programma dat dit biedt. Sublime Sunrise geeft onze luisteraars die positieve energy boost in de ochtend waar ze behoefte aan hebben. Vanuit je bed, via het ontbijt, vol positieve energie je dag in met Sublime Sunrise.
“We zijn enorm trots dat Sander ons Sublime-team komt versterken. Sander heeft met zijn ruime ervaring als presentator bij NPO Radio 2 en daarnaast als eindredacteur bij NPO 3FM, RTL Late Night en Qmusic een enorme bijdrage geleverd aan het geluid op de Nederlandse radio. Een schat aan ervaring die ons enorm gaat helpen met de verdere ontwikkeling van Sublime.”, zegt Stefan Wayper, directeur van Sublime.
“Toen ik voor het eerst bij Sublime binnenkwam, voelde ik direct de creatieve spirit. Een kleine en flexibele club is crossmediaal bezig met het vertellen van mooie en échte verhalen op het gebied van cultuur, ondernemen, klimaat en muziek. Overal zit de positieve ‘groove’ in. Het kriebelde bij mij al langer om weer zelf radio te gaan maken. Bij Sublime krijg ik daarnaast de ruimte om mee te kunnen denken over een sterk en bijzonder mediamerk. Dat ik deze twee componenten nu kan combineren bij de radiozender waar ik zelf dagelijks naar luister, is een droom die uitkomt”, zegt Sander de Heer.
Bron: (foto) Sublime