vrijdag 15 juni 2018

Bart van Leeuwen en Henk Mouwe deze zomer op Radio M Utrecht

Bart van Leeuwen en Henk Mouwe deze zomer op Radio M Utrecht
Weer of geen weer, presentatoren Bart van Leeuwen en Henk Mouwe zorgen voor een gezellige en zonnige zomer bij Radio M Utrecht. Vanaf 23 juni zijn de bekende presentatoren elke zaterdag- en zondagmiddag te horen bij de regionale zender voor de provincie Utrecht.
Lekker weer van Leeuwen
In het programma Lekker weer van Leeuwen speelt Bart van Leeuwen elke weekend vanaf 14:00 uur het beroemde radiospelletje ‘Raad waar die staat’. Luisteraars mogen met aanwijzingen raden waar de verslaggever zich in de provincie bevindt. Wie goed luistert maakt kans op mooie prijzen. Verder natuurlijk ‘De plaat en zijn verhaal’ en de mooiste muziek van toen en nu. Presentator Bart van Leeuwen: “Fijn dat ik in de zomerperiode mijn vakantie weer bij Radio M Utrecht mag doorbrengen. Het wordt Lekker weer van Leeuwen, dus alle reden om te luisteren, ook tijdens uw vakantie!”
De zomer van Henk
Henk Mouwe presenteert vanaf 16:00 uur ‘De zomer van Henk’. Presentator Henk Mouwe: “Ik heb ontzettend veel zin om weer voor de gezelligste zender van midden Nederland aan de slag te gaan. Het weekend wordt een groot feest en u staat natuurlijk ook op de gastenlijst!” Henk viert het weekend met de beste muziek en het spannende spel ‘Wat is dat?’ Wie weet wat het voorwerp in de studio is, wint!
‘Lekker weer van Leeuwen’ is vanaf 23 juni elke zaterdag en zondag te beluisteren tussen 14:00 en 16:00 uur. ‘De zomer van Henk’ hoort u vanaf 23 juni elke zaterdag en zondag tussen 16:00 en 18:00 uur. Radio M Utrecht FM 93.1 is onderdeel van RTV Utrecht, de omroep voor de stad en provincie Utrecht.
Bron: RTV Utrecht