zaterdag 5 mei 2018

Leon de Winter bij Rick Nieman in WNL Op Zondag

Leon de Winter bij Rick Nieman in WNL Op Zondag
De zondag begint met Rick Nieman. WNL Op Zondag wordt live uitgezonden vanuit het Vondelpark in Amsterdam. Met het laatste nieuws, prangende kwesties en prominente gasten. Dit seizoen is er speciale aandacht voor ondernemerschap en economie. 
Vice-fractievoorzitter Madeleine van Toorenburg van het CDA is te gast bij Rick Nieman. Nederland dreigt af te glijden tot een narcostaat als we niet oppassen. Zijn we drugsgebruik normaal gaan vinden? We vragen het de prominente CDA-politicus.
Schrijver en columnist Leon de Winter over president Donald Trump. Hoe luistert hij naar alle verhalen die over de Amerikaanse president de ronde doen?
Joost Eerdmans van Leefbaar Rotterdam en hoofdredacteur Arendo Joustra van Elsevier Weekblad komen vertellen over Pim Fortuyn. Wat zien we terug van zijn gedachtegoed in de hedendaagse politiek?
Zanger Daniël Lohues is te gast bij Rick Nieman over zijn nieuwe album Vlier. De Drentse muzikant en tekstdichter bezingt het leven en komt praten over zijn liefde voor Nedersaksen en Amerika.
WNL Op Zondag
met Rick Nieman
Zondagmorgen, 6 mei, 09.30 uur, NPO1
Bron: WNL