donderdag 10 mei 2018

André Hazes blij met winst NH Radio top 100 Award: "Luisteraars bedankt!"

André Hazes blij met winst NH Radio top 100 Award: "Luisteraars bedankt!"
Om 18.00 uur vanavond werd 'ie gedraaid: het winnende lied van de NH Radio top 100. Een nieuwe nummer één dit jaar, namelijk 'Leef!' van André Hazes. De Amsterdamse zanger laat via zijn manager weten aan NH Nieuws heel blij te zijn met de uitverkiezing van zijn lied. 
Hazes zelf is op vakantie, vandaar dat zijn manager het woord doet. "André is erg blij met deze prijs en de waardering van alle luisteraars van NH Radio. Mooi ook dat 'Leef' inmiddels is uitgegroeid tot een waar anthem onder fans van het Nederlandstalige repertoire. Wij danken alle luisteraars en makers van NH Radio!"
Het was in eerste instantie nog geen gesneden koek dat Hazes de award zou winnen. Met maar liefst acht hits in de top 100 én dankzij de massale steun van hun trouwe fans, leken Nick en Simon met hun hit 'Pak Maar m’n Hand' vrij eenvoudig af te stevenen op de eerste positie. Maar de fans van Hazes zetten de laatste week een forse eindsprint in, met de nummer één positie van 'Leef' als resultaat.
De top 100 award zal op een later moment worden uitgereikt aan de zoon van de beroemde gelijknamige Amsterdamse volkszanger.
Bron: (foto) NH Nieuws