maandag 30 april 2018

Talpa Network benoemt Thomas Loudon tot directeur Corporate Communicatie

Talpa Network benoemt Thomas Loudon tot directeur Corporate Communicatie
Thomas Loudon is per 1 mei benoemd tot directeur Corporate Communicatie van Talpa Network. In die functie is hij ook woordvoerder van John de Mol, de oprichter van het Nederlandse mediabedrijf dat eind 2017 van start ging. Tot Talpa Network behoren Talpa TV met o.a. SBS6, Talpa Radio met een merk als 538, het Algemeen Nederlands Persbureau (ANP) en Emesa met o.a. Vakantieveilingen.nl.
Als journalist en media ondernemer richtte Thomas Loudon (47) internationale journalistieke platforms op, waaronder Cartoon Movement. Hij gaf leiding aan diverse communicatieprojecten en was mediadocent aan de Rijksuniversiteit Groningen en de Erasmus Universiteit Rotterdam. Daarvoor was hij onder meer correspondent in het Midden Oosten voor het NOS Journaal en werkte hij als freelancer voor CNN, de BBC, dagblad Trouw en weekblad Elsevier.
In zijn rol van directeur Corporate Communicatie gaat Thomas Loudon het communicatiebeleid van het gehele concern overzien. Hij bouwt daarmee voort op de rol die de afgelopen jaren werd vervuld door Maud Burgers, die het bedrijf onlangs op eigen verzoek heeft verlaten. Maud Burgers werd het afgelopen halfjaar ondersteund door Thomas Notermans, de vroegere woordvoerder van Talpa, die nu opnieuw vertrekt bij het concern.
Bron: (foto) Talpa Network