zaterdag 21 april 2018

Staatssecretaris Mona Keijzer bij Rick Nieman in WNL Op Zondag

Staatssecretaris Mona Keijzer bij Rick Nieman in WNL Op Zondag
De zondag begint met Rick Nieman. WNL Op Zondag wordt live uitgezonden vanuit het Vondelpark in Amsterdam. Met het laatste nieuws, prangende kwesties en prominente gasten. Dit seizoen is er speciale aandacht voor ondernemerschap en economie. 
Staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken is te gast bij Rick Nieman. De CDA-bewindsvrouw wil Hollandse bedrijven beter beschermen. Ook komt de staatssecretaris vertellen over de Nederlandse ruimtevaart.
Journalist Hans Knoop komt vertellen over de Mossad, de geheime dienst van Israël. Deze week verschijnt het boek “Schaduwoorlog” van Ronen Bergman over het geheime liquidatieprorgramma van de Mossad.
Nick en Simon zijn te gast in WNL Op Zondag over hun nieuwe programma Sing It, waarin mensen een muzikale ode kunnen brengen aan speciale vrienden en bekenden. Ook komt het Volendamse duo vertellen over hun muzikale plannen.
Professor Paul Louis Iske is Chief Failure Officer van het Instituut voor Briljante Mislukkingen. Volgens de hoogleraar kunnen fouten maken en falen zeer nuttig zijn.
WNL Op Zondag, zondagochtend 22 april om 09.30 uur op NPO 1.
Bron: WNL