zaterdag 28 april 2018

Evi Hanssen loopt finale It Takes 2 mis

Evi Hanssen loopt finale It Takes 2 mis
Dionne Slagter, Eva Cleven, Leo Alkemade en Jörgen Raymann staan in de finale van het derde seizoen van It Takes 2. De Vlaamse presentatrice Evi Hanssen moest in de voorlaatste aflevering als laatste het veld ruimen. 
Evi zong met haar coach Marcel Veenendaal het nummer Kids van Robbie Williams en Kylie Minogue en stond later alleen op het podium met haar eigen versie van Lykke Li's I Follow Rivers. Ze kreeg echter niet genoeg punten vande jury om direct de finale te halen. Het publiek gaf aan het einde van de show de voorkeur aan Leo en Jörgen, die ook in de gevarenzone waren beland.
Gedurende de uitzending werd er net als voorgaande weken weer met de nodige tienen gestrooid. Dionne maakte haar favorietenrol weer waar. Zij kreeg vijf keer de hoogste score van de jury.
Volgende week maken Dionne, Eva, Leo en Jörgen met elkaar uit wie het huidige seizoen van It Takes 2 wint. Een van hen wordt de opvolger van vlogster Bibi Breijman, die vorig jaar met de overwinning aan de haal ging. Het eerste seizoen schreef Jan Versteegh op zijn naam.
Bron: (foto) © ANP