vrijdag 30 maart 2018

Thomas Cox, Tom van Kessel, Yasmin Karssing, Bartho Braat en Elvira Out in nieuwe serie ‘NEXT’ op ‘Concentrate Velvet’

Thomas Cox, Tom van Kessel, Yasmin Karssing, Bartho Braat en Elvira Out in nieuwe serie ‘NEXT’ op ‘Concentrate Velvet’
‘Concentrate Velvet’ lanceert de nieuwe jongerenserie ‘NEXT’. Dit is een serie die het verhaal vertelt van Ties (Thomas Cox), Jeroen (Tom van Kessel), Saba (Yasmin Karssing), Femke (Caroline Bech), Mats (Roel Dirven), Melanie (Hannah Rekveldt) en Rachid (Anouar Ennali). Een groep jongeren die hun eigen weg moet zoeken in de grote stad. Allemaal hebben ze hun eigen struggles en geheimen, ook voor elkaar. Maar hoe lang kan je iets voor je vrienden verborgen houden? En hoe groot is de fall-out als het uitkomt? NEXT is echt, sexy, wild, rauw en gaat niets uit de weg. Vrijdag 30 maart vanaf 16.30 uur op YouTube.com/concentratevelvet.
In de eerste aflevering komen Mats en Rachid terug van vakantie en dat zorgt voor spanning in de groep. Femke probeert haar zorgen om haar zieke vader (gespeeld door Bartho Braat) van zich af te zetten en krijgt slaande ruzie met haar moeder (Elvira Out). Melanie en Ties genieten van een avondje chillen, maar gaan na het nemen van drugs eigenlijk een stap te ver met elkaar. Alle jongens komen samen in de Gamestate en het is duidelijk dat het lang niet zo goed zit tussen hen. Mats en Jeroen dragen een geheim met zich mee, waardoor hun vriendschap in gevaar wordt gebracht. Ties zit zwaar in de problemen, hij heeft een flinke schuld bij zijn drugsdealer. Rachid probeert hem te helpen. Geheimen bouwen zich op binnen de crew. Ondertussen duwt de verdrietige Femke Jeroen steeds verder van haar af.
NEXT is een serie voor jongeren en start met vijf afleveringen, die elk ongeveer zeven minuten duren. De eerste aflevering is op vrijdag 30 maart om 16.30 uur te zien op Concentrate Velvet en de tweede aflevering op zondag 1 april vanaf 16.30 uur. Daarna wekelijks op zondag om 16.30 uur.
NEXT wordt mede mogelijk gemaakt door Gamestate
Bron: (foto) RTL