zaterdag 31 maart 2018

Staatssecretaris Mark Harbers bij Rick Nieman in WNL Op Zondag

Staatssecretaris Mark Harbers bij Rick Nieman in WNL Op Zondag
Paaszondag begint met Rick Nieman. WNL Op Zondag is terug op de zondagmorgen, live vanuit het Vondelpark in Amsterdam. Met het laatste nieuws, vrolijke kwesties en prominente gasten. Dit seizoen is er speciale aandacht voor ondernemerschap en economie. 
Staatssecretaris Mark Harbers van Justitie en Veiligheid is te gast bij Rick Nieman voor een gesprek over het migratiebeleid. Hoe gaan we in de toekomst om met asielzoekers?
Eppo van Nispen tot Sevenaer is de nieuwe directeur van het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, de schatkamer van de nationale televisie. In WNL Op Zondag kiest hij een aantal beeldfragmenten uit het rijke archief.
Journalist Anna van den Breemer schreef het boek ‘Ivanka, de echte first lady’. Een fascinerend portret over de invloedrijke dochter van de Amerikaanse president.
Strafpleiter Inez Weski en kunstmakelaar Frank Welkenhuysen, bekend van Kunst & Kitsch, over hun bewondering voor graficus M.C. Escher. Binnenkort verschijnt de documentaire ‘Escher, het oneindige zoeken’ in de bioscoop.
WNL Op Zondag, zondagochtend 1 april om 09.30 uur op NPO 1.
Bron: WNL