vrijdag 9 februari 2018

Rixt Vos-Folkertsma uit Leeuwarden eerste winnaar 538Koreoke

Rixt Vos-Folkertsma uit Leeuwarden eerste winnaar 538Koreoke
Rixt Vos-Folkertsma uit Leeuwarden is de eerste winnaar van 538Koreoke. De Leeuwardense maakte met haar koreoke inzending een verpletterende indruk en sleepte daarmee een compleet verzorgde reis naar de Olympische Winterspelen in PyeongChang in de wacht. Rixt bemachtigde het eerste ticket naar Zuid-Korea voor het grootste sportevenement van het jaar, omdat zij het nummer 'Het Is Een Nacht' van Guus Meeuwis overtuigend in het Koreaans wist te vertolken. Luisteraars kunnen nog twee weken meedoen met 538Koreoke.
Afgelopen maandag 5 februari gaf de Zuid-Koreaanse karaokesuperster Lee Song samen met 538-dj Edwin Evers het startschot van 538Koreoke. Tot en met 23 februari is er tijdens 'Evers Staat Op' iedere ochtend een Nederlands nummer in het Koreaans te horen, waarna het aan de luisteraars is om de hit te raden. Zodra het nummer geraden is, kunnen de luisteraars via de 538 app meedoen en de hit zelf in het Koreaans zingen. De eerste twee weken maken luisteraars met hun inzending kans op een compleet verzorgde reis naar de Olympische Winterspelen in PyeongChang. In de derde week maken luisteraars kans op kaarten voor de inhuldiging van de medaillewinnaars.
Evers Staat Op in PyeongChang
538 volgt onze Olympische sporthelden deze winter in de strijd naar het Olympisch goud en gaat mee naar PyeongChang in Zuid-Korea. De ochtendshow ‘Evers Staat Op in PyeongChang’ wordt van maandag 12 tot en met vrijdag 23 februari live uitgezonden vanaf de andere kant van de wereld, het programma is in Nederland te horen op het reguliere tijdstip tussen 06:00 en 10:00 uur. Edwin Evers en zijn team ontvangen de topsporters en artiesten in de 538-studio in het Holland Heineken House.
Bron: (Foto) Talpa Radio