zaterdag 24 februari 2018

Defensieminister Ank Bijleveld bij Rick Nieman in WNL Op Zondag

Defensieminister Ank Bijleveld bij Rick Nieman in WNL Op Zondag
Rick Nieman komt deze maand met een late night-editie van WNL Op Zondag. Vanwege de Olympische Spelen is het populaire zondagochtend-programma verhuisd naar de zondagavond. De komende maand wordt WNL Op Zondag uitgezonden rond 23 uur op NPO1, vanuit Studio 23 in Hilversum. Met nieuws, politiek, vrolijke kwesties en prominente gasten. Dit seizoen is er speciale aandacht voor ondernemerschap.
Minister Ank Bijleveld van Defensie is zondagavond te gast bij Rick Nieman. De minister komt haar visitekaartje afgeven. De CDA-bewindsvrouw kom vertellen waar ze zich de komende periode sterk voor gaat maken.
Choreograaf Euvgenia Parakhina komt vertellen over Rusland en de komende presidentsverkiezingen. Hoe kijken de Russen naar het Westen en vica versa.
Verslaggever Wierd Duk van de Telegraaf komt vertellen over de commotie rond het afschaffen van cowboy- en indianenfeesten in TivoliVredenburg. Hij gaat in op de invloed van actiegroepen als De Grauwe Eeuw.
Kickbokskampioen Lucia Rijker presenteert het tv-programma Dreamschool. Daarin proberen bekende Nederlanders schoolverlaters opnieuw te inspireren om zichzelf te ontwikkelen.
WNL Op Zondag, zondagavond 25 februari om 23.05 uur op NPO 1.
Bron: WNL