maandag 15 januari 2018

Nieuwe show Mattie maakt kans op RadioRing

Nieuwe show Mattie maakt kans op RadioRing
Het nieuwe ochtendprogramma van Mattie Valk op Qmusic is nu al genomineerd voor de Gouden RadioRing. De show, die pas enkele maanden bestaat, is een van de vijf kanshebbers, zo maakte de organisatie van de radioprijs maandag bekend. 
Mattie maakt zijn ochtendshow sinds oktober met Fien Vermeulen en Igmar Felicia. Het drietal werd maandag tijdens hun programma verrast met de nominatie. Tot vorig jaar had Mattie vijf jaar lang een programma met Wietze de Jager. Daaraan kwam in mei in een klap een einde aan toen ze met ruzie uit elkaar gingen. De twee zouden eigenlijk overstappen naar Sky Radio, maar Mattie besloot op het laatste moment Qmusic trouw te blijven.
De andere kanshebbers zijn De Staat van Stasse (NPO Radio 2), Somertijd (Radio 10) en Kaj (3FM). De laatste genomineerde wordt deze week bekendgemaakt.
De Gouden RadioRing wordt op 25 januari uitgereikt op het RadioGala van het Jaar in Hilversum. Dan wordt ook de Zilveren RadioSter voor de radioman en radiovrouw van het jaar uitgereikt.
Bron: (foto) © ANP