zaterdag 13 januari 2018

Minister Cora van Nieuwenhuizen bij Rick Nieman in WNL Op Zondag

Minister Cora van Nieuwenhuizen bij Rick Nieman in WNL Op Zondag
De zondag begint met Rick Nieman. Live vanuit het Vondelpark in Amsterdam presenteert Rick Nieman WNL Op Zondag. Met het laatste nieuws, vrolijke kwesties en prominente gasten.Dit seizoen is er speciale aandacht voor het zakenleven, economie en ondernemerschap. 
Minister Cora van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat is te gast bij Rick Nieman. De nieuwe bewindsvrouw komt haar visitekaartje afgeven. Ook komt de minister vertellen over haar aanpak van de files.
Rusland-correspondent Pieter Waterdrinker krijgt lovende recensies voor zijn roman Tsjaikovskistraat 40. Ook gaat hij in op de komende presidentsverkiezingen. President Poetin heeft vooral vrouwelijke tegenkandidaten.
Journalist Yoeri Albrecht komt vertellen over Winston Churchill. Volgende week gaat de nieuwe film Darkest Hour in première over de Britse staatsman.
Society-koppel Frank en Rogier zijn bekend van de tv-serie Steenrijk, Straatarm. Maar nu krijgen ze hun eigen programma waarbij ze de interieurs onder handen nemen van mensen die het minder breed hebben.
WNL Op Zondag, zondagochtend 14 januari om 09.30 uur op NPO 1.
Bron: WNL