woensdag 20 december 2017

Interviewserie Tims ^ Tent krijgt winters vervolg op NPO 3

Interviewserie Tims ^ Tent krijgt winters vervolg op NPO 3
De warm ontvangen en met lovende recensies beoordeelde serie Tims ^ Tent, waarin Tim den Besten aanstormende talenten interviewt op de camping, krijgt een winters vervolg op NPO 3. In Tims ^ Tent: maar dan in een bungalow interviewt Tim een nieuwe reeks bijzondere gasten waaronder acteur Maarten Heijmans en Nina Pierson, oprichter van de website Bedrock en saladebarketen SLA. 
Gourmetten, wildspotten en houthakken. Deze winter doet Tim het allemaal met zijn gasten op een gezellig bungalowpark midden op de Veluwe. Ver weg van de grote stad en middenin de natuur neemt Tim uitgebreid de tijd om bijzondere mensen te leren kennen. Serieus, grappig en ontroerend: deze winter wordt de warmste ooit.
De eerste gasten van Tim zijn bekend: Maarten Heijmans (33, acteur), Naaz (19, zangeres) en Nina Pierson (32, oprichter van SLA en website Bedrock).
Tims ^ Tent: maar dan in een bungalow is vanaf zondag 28 januari, direct na Zondag met Lubach, te zien om 22.30 uur op NPO 3 en online via vpro.nl en YouTube.
Bron: (foto) VPRO