zaterdag 7 oktober 2017

WNL Op Zondag over kabinet Rutte 3

WNL Op Zondag over kabinet Rutte 3
De zondag begint met Rick Nieman. Live vanuit het Vondelpark in Amsterdam presenteert Rick Nieman WNL Op Zondag. Met het laatste nieuws, vrolijke kwesties en prominente gasten. Dit seizoen is er speciale aandacht voor het zakenleven en ondernemerschap. 
Zakenvrouw Annemarie van Gaal is te gast bij Rick Nieman. Als opiniemaker, columnist en ondernemer kijkt zij vooruit op het komende kabinet Rutte 3. Naar verwachting wordt volgende week dinsdag het regeerakkoord gepresenteerd.
VVD-prominent Onno Hoes maakt zich sterk voor de zorg voor verwarde mensen. Hij houdt in WNL Op Zondag een stevig pleidooi om dit onderwerp meer urgentie te geven.
Longarts Wanda de Kanter wil een rookvrije generatie. Bij Rick Nieman vertelt de arts over de strijd tussen de tabakslobby en de anti-tabakslobby. Oktober is de maand van stoptober, waarin stoppen met roken wordt gestimuleerd.
Acteur Huub Stapel en regisseur Job Gosschalk over de voorstelling Vastgoed BV. Gebaseerd op de verfilmde klassieker Glengarry Glen Ross. Over de keiharde cultuur binnen een makelaarskantoor.
WNL Op Zondag met Rick Nieman, zondagochtend 8 oktober om 09.30 uur op NPO 1.
Bron: WNL