woensdag 18 oktober 2017

Start Volvo Ocean Race live te volgen bij Omroep West

Start Volvo Ocean Race live te volgen bij Omroep West
Dit weekend is bij Omroep West live de start te volgen van de Volvo Ocean Race: de langste en zwaarste zeilrace ter wereld. Op zondag 22 oktober vertrekken de boten voor de eerste etappe van Alicante in Spanje naar Lissabon in Portugal. Omroep West zal het hele weekend uitzenden en reportages maken in Alicante, die in diverse uitzendingen en live-streams online te horen en zien zijn. In juni 2018 finishen de boten in Den Haag.
De Volvo Ocean Race is de langste en zwaarte zeilrace ter wereld. Na 46.000 zeemijlen zullen de boten in juni 2018 voor het eerst in de geschiedenis in Den Haag finishen. Omroep West volgt de race van de start tot en met de finish. Omroep West programmamakers Menno Tamming, Herman Nanninga, Danny van den Bosch en Jim van der Deijl zijn daarom dit weekend in Alicante om diverse reportages en programma’s te maken voor 89.3 Radio West, TV West en natuurlijk online via de website Omroepwest.nl, de gratis Omroep West app en de social mediakanalen van Omroep West op Twitter, Facebook en Instagram.
Ook is er aandacht voor de Klompboot die de gemeente Den Haag in Alicante heeft afgemeerd. Deze Klompboot vaart naar een aantal finishplaatsen in de wereld om Den Haag als finishstad te promoten.
Online
Van donderdag tot en met maandag zijn er continue berichten van de verslaggevers ter plekke te lezen, zien en horen op de website van Omroep West Omroepwest.nl, via de gratis app en via de social mediakanalen (Twitter, Facebook, Instagram) van Omroep West en Omroep West Sport.
Ook is de start op zondag 22 oktober live via deze kanalen te volgen.
TV West
TV West Sport 20 oktober vanaf 17.00 uur
Op vrijdag 20 oktober komt de gehele uitzending van TV West Sport vanuit Alicante. Presentator Menno Tamming heeft interviews met deelnemers en blikt vooruit op de finish in Den Haag. Natuurlijk zullen er meerdere reportages te zien zijn die de sfeer en de indrukwekkende wedstrijd goed in beeld brengen.
TV West Nieuws vrijdag 20 oktober, zondag 22 oktober en maandag 23 oktober vanaf 17.30 uur
In de uitzendingen van TV West Nieuws op vrijdag, zondag en maandag zullen reportages en interviews te zien zijn van rond de start en de start zelf.
89.3 Radio West
Op Radio West zijn vele bijdragen vanuit Alicante te horen, met name donderdag, vrijdag en maandag in het ochtendprogramma tussen 6.00 en 9.00 uur, in Studio Haagsche Bluf tussen 16.00 en 19.00 uur en op zaterdag in Radio West Sport van 14.00-18.00 uur.
Ontvangt kanalen Omroep West
De regionale zender TV West is landelijk te zien via digitale tv-ontvangers (onder meer Ziggo kanaal 30 en KPN kanaal 512), via de website Omroepwest.nl en de gratis app voor mobiel en tablet.
Radio West is in de regio te ontvangen via 89.3 FM, via kanaal 8A via DAB+. Ook via de Omroep West app en de website Omroepwest.nl zijn de uitzendingen live te beluisteren.
Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden van ontvangst van Radio West en TV West.
Bron: (foto) Omroep West