vrijdag 20 oktober 2017

Is ‘Holland’s Next Top Model 2017’ een meisje of jongen?

Is ‘Holland’s Next Top Model 2017’ een meisje of jongen?
De grote live finale van ‘Holland’s Next Top Model 2017’ komt steeds dichterbij. De spanning is om te snijden bij de overgebleven modellen Bonita, Montell, Latanya, Ritse en Sanne. Uiteindelijk moet er nog één jongen of meisje afvallen vóór de definitieve ontknoping op maandag 30 oktober tijdens het live fashionevent bij RTL 5. De jury, bestaande uit presentatrice Anna Nooshin, Kim Feenstra, Nigel Barker en JeanPaul Paula staan de modellen bij, maar uiteindelijk kiest de kijker thuis wie hét model van dit moment is en wie er vandoor gaat met de felbegeerde titel en prijzen.
Het afgelopen seizoen zorgde voor een verrassende twist, doordat zowel meisjes als jongens zich konden aanmelden voor de modellenzoektocht. Van zestien modellen werd de groep teruggebracht naar vijf, waarvan er in de uitzending van volgende week nog één naam naar huis moet. De overgebleven finalisten strijden in de spectaculaire live finale om de felbegeerde titel en zien we terug op de catwalk in verrassende outfits. Ook de overige modellen van dit seizoen komen voorbij in de meest prachtige creaties. Onder andere Dj Mason en Kris Kross Amsterdam treden op tijdens de live fashionshow.
Wie heeft dit jaar het best gepresteerd en imponeerde de jury? Wie heeft de beste eigenschappen om een topmodel te worden en was sterk op foto’s, tijdens go sees en op de catwalk? En is hét model van 2017 een man of een vrouw? Wie uiteindelijk ‘Holland’s Next Top Model 2017’ is en er vandoor gaat met een contract bij VDM Model Management en een te gekke shoot in ELLE wordt bekend tijdens de live finale op maandag 30 oktober. Hij of zij wordt daarnaast ook het make-upgezicht van HEMA Beauty in de voorjaarscampagne van 2018.
‘Holland’s Next Top Model’ wordt geproduceerd door Endemol Shine Nederland en mede mogelijk gemaakt door Nivea, HEMA, Zinzi, MarcCain en ELLE (mediapartner).
'Holland's Next Top Model', maandag 30 oktober om 20:30 uur bij RTL 5.
Bron: (foto) RTL