zaterdag 14 oktober 2017

Hans de Boer (VNO-NCW) bij Rick Nieman in WNL Op Zondag

Hans de Boer (VNO-NCW) bij Rick Nieman in WNL Op Zondag
De zondag begint met Rick Nieman. Live vanuit het Vondelpark in Amsterdam presenteert Rick Nieman WNL Op Zondag. Met het laatste nieuws, vrolijke kwesties en prominente gasten. Dit seizoen is er speciale aandacht voor het zakenleven en ondernemerschap. 
Werkgeversvoorzitter Hans de Boer van VNO-NCW geeft zijn reactie op het nieuwe regeerakkoord. Hoe belangrijk zijn de maatregelen van het kabinet voor het bedrijfsleven en het versterken van de economie. 
SP-partijleider Emile Roemer is zondagmorgen te gast bij Rick Nieman. Hoe kijkt de oppositiepartij naar de plannen van het komende kabinet? Inmiddels is de SP een actie gestart tegen het verhogen van de BTW-tarieven.
Antoinette Hertsenberg heeft een fascinerende tv-reeks over de zorg gemaakt, Dokters van Morgen. Daarin staan nieuwe technieken en nieuwe inzichten in de gezondheidszorg centraal.
Joost Eerdmans van het ‘Burgercomité tegen onrecht’ en misdaadverslaggever Wouter Laumans over de zaak Anne Faber. Hoe had deze moord voorkomen kunnen worden, welke maatregelen moeten worden genomen.
WNL Op Zondag, met Rick Nieman, zondagochtend 15 oktober om 09.30 uur op NPO 1.
Bron: WNL