dinsdag 12 september 2017

Rijk Hofman en Iris Enthoven nieuwe presentatoren ‘Concentrate BOLD’

Rijk Hofman en Iris Enthoven nieuwe presentatoren ‘Concentrate BOLD’
‘Concentrate BOLD‘ heeft zijn team uitgebreid! Presentatoren JayJay Boske, Kaj van der Ree en Niels Oosthoek verwelkomen Iris Enthoven en Rijk Hofman in het vaste presentatorenteam. Iris was voorheen al co-host van het kanaal en Rijk is een nieuwe aanwinst. Samen maken zij de dikste content voor mannen en stoere vrouwen. Het eerste programma waar Rijk en Iris in te zien zijn, is het format ‘Big Bang BOLD’, elke vrijdag op YouTube.com/concentratebold, en het spraakmakende format ‘Untrained’, dat vanaf woensdag 4 oktober op het kanaal start.
JayJay Boske: ”We zijn nog maar net begonnen en ‘BOLD’ gaat als een raket! Rijk is een enorm talent en de perfecte toevoeging in het ‘BOLD’-team. Iris had zich al bewezen in de serie ‘The Pick-Up Line’ i.s.m. Xite en ik ben blij dat zij nu ook vast gezicht is. Het team wordt steeds meer compleet! We gaan knallen! Ik heb er verschrikkelijk veel zin in.”
Concentrate BOLD
Het YouTube-kanaal ‘Concentrate BOLD’ zit met zijn content op het scherpst van de snede en is bedoeld voor mannen en stoere vrouwen. De presentatoren van het kanaal zijn JayJay Boske (Day1 en Expeditie Robinson), Kaj van der Ree (Concentrate en 3FM), Niels Oosthoek (Gierige Gasten), Iris Enthoven (Xite), Rijk Hofman (BNN) en co-host Kelvin Boerma (Kalvijn en Cinemates).
Bron:/Foto:RTL MCN