woensdag 13 september 2017

Omroep West sluit aan bij landelijke actiedag Sint Maarten

Omroep West sluit aan bij landelijke actiedag Sint Maarten
Omroep West sluit vrijdag 15 september aan bij de landelijke actiedag voor de slachtoffers van orkaan Irma op Sint Maarten. In de programma’s van 89.3 Radio West doet Nicolette Krul verslag van diverse acties die in de regio worden gehouden. Omroep West leeft mee met alle slachtoffers en wil met deze actie diverse initiatieven extra aandacht geven om hun opbrengsten te verhogen, alsmede die van de landelijke actie van het Rode Kruis.
Regionale initiatieven
Meteen nadat orkaan Irma had huisgehouden op Sint Maarten kwamen ook in de regio mensen in beweging om acties op te zetten om de bewoners daar te helpen. Juist die initiatieven staan in de uitzending op 89.3 Radio West centraal. Nicolette Krul bezoekt initiatiefnemers van deze acties en doet verslag van de opbrengsten en hoe luisteraars kun steentje kunnen bijdragen. Zo is zij bij Deedee Johnson die in de deze regio de actie ‘Make Sint Maarten Great again’ coördineert; een actie die in het hele land wordt gehouden. Ook bezoekt Nicolette Irma Neijman, die een actie namens ‘Animal in Need’ opzette om de getroffen dieren op Sint Maarten te helpen.
Nicolette doet de hele dag verslag van diverse initiatieven op 89.3 Radio West, Omroepwest.nl, de app en de sociale mediakanalen van Omroep West (Instagram, Facebook, Twitter).
Ook in het TV West Nieuws is vanaf 17.30 uur een verslag te zien.
Omroep West
Radio West is in het noorden van Zuid-Holland te ontvangen via FM 89.3, via DAB+ kanaal 8A, via de gratis Omroep West app en online via Omroepwest.nl.
TV West is landelijk te zien via digitale tv-ontvangers (onder meer Ziggo kanaal 30 en KPN kanaal 512), via de website Omroepwest.nl en de gratis app voor mobiel en tablet.
Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden van ontvangst van TV West.
Bron:/Foto: Omroep West