dinsdag 29 augustus 2017

Somertijd breekt luistercijferrecord

Somertijd breekt luistercijferrecord
Het Radio 10-programma Somertijd is nog nooit zo goed beluisterd als in de meetperiode juni-juli'17. Het marktaandeel in de doelgroep 10+ is gestegen naar 7,7%, waarmee de middagshow van Rob van Someren een absoluut record behaalt. Het radioprogramma evenaarde in de meetperiode mei-juni’17 nog het vorige record van 7,6%. Dit blijkt uit de vanmorgen door NLO/GfK gepubliceerde luistercijfers.
Roland Snoeijer, radio directeur Radio 10: "Rob van Someren maakt sinds januari 2015 het middagprogramma bij Radio 10 en steeds meer luisteraars hebben hem en zijn programma de afgelopen tijd ontdekt. In de veertien jaar dat hij zijn programma maakt, is het marktaandeel nog nooit zo hoog geweest. We zijn ongelooflijk trots op Rob en het hele team van Somertijd, die luisteraars elke dag laten lachen in de avondspits."
Somertijd
Elke werkdag tussen 16.00 uur en 19.00 uur is het lachen in de avondspits met Somertijd op Radio 10. Op weg naar huis brengt Rob van Someren iedere middag de leukste moppen, limericks en natuurlijk de grootste hits aller tijden.
Bron: NLO/GfK, doelgroep 10+, ma-vr, 16.00 – 19.00 uur, jun-jul'17
[TalpaRadio]