donderdag 31 augustus 2017

NH Radio haalt Robert ten Brink, Mart Smeets en Johan Derksen binnen

NH Radio haalt Robert ten Brink, Mart Smeets en Johan Derksen binnen
NH Radio start per 2 september met een nieuwe programmering. Naast de eerder aangekondigde komst van Eddy Keur op vrijdag en zaterdag (dit weekend met André van Duin en Irene Moors) maakt de regionale zender nu ook ruimte vrij voor Robert ten Brink, die wekelijks een uur lang zijn eigen programma Radio Robert gaat presenteren.
De eerste uitzending is maandag 4 september van 21.00-22.00 uur. Opvallende andere bekende namen in de nieuwe programmering van NH Radio zijn onder anderen Johan Derksen, Leo van der Goot en Mart Smeets die wekelijks vanaf 21.00 uur hun passie voor muziek met de vaste luisteraars van de regionale radiozender zullen delen.
NH Radio Stationmanager Arjan Snijders: “Met deze nieuwe programmering die mede tot stand is gekomen in samenwerking met Harry de Winter en 40UP Radio, ben ik ervan overtuigd dat we de luisteraar nog meer inspireren.”
In de nieuwe programmering wisselen pianist Cor Bakker en actrice en muzikant Ricky Koole op zondag van plek: De keuze van Cor verhuist naar 10.00-12.00 uur en Zondagmiddag met Ricky Koole gaat naar 12.00-14.00 uur.
Bron: NH Radio
Foto: Nick van Ormondt