dinsdag 29 augustus 2017

Annelies Sitvast nieuwe zendermanager Net5

Annelies Sitvast nieuwe zendermanager Net5
Annelies Sitvast start op vrijdag 1 september als zendermanager van Net5, de volgende stap in haar carrière nadat zij de afgelopen tweeëneenhalf jaar de functie van zendercoördinator van Net5 reeds bekleedde. Daarvoor was zij Senior Acquisitions Executive op de afdeling Aankoop bij SBS Broadcasting. Voordat ze in 2008 bij SBS aan de slag ging, heeft Annelies bij verschillende producenten gewerkt.
Annelies Sitvast: “Tv zit in mijn hart en Net5 is wat mij betreft het allermooiste tv-merk van Nederland. Ik heb altijd al een brede interesse gehad in zowel nationale als internationale content; de twee pilaren van Net5. Ik kijk er dan ook naar uit om verder te bouwen aan deze prachtige zender.”
Karin de Groot, Directeur Televisie: “Annelies werkt al geruime tijd bij Net5 en voelt de zender feilloos aan. We kennen haar als een gedreven en bevlogen collega, met wie ik in mijn huidige functie heel prettig kan samenwerken.”
Net5 is onderdeel van SBS Broadcasting, net als de zenders SBS6, Veronica en SBS9. Daarnaast maken ook het online video on demand-platform KIJK, SBS Productions (producent van onder meer Hart van Nederland en Shownieuws) en multi channel network Social1nfluencers deel uit van SBS.
Bron:/Foto: SBS