dinsdag 7 augustus 2018

Line-up van de MAX Proms 2018 compleet: kaartverkoop van start

Line-up van de MAX Proms 2018 compleet: kaartverkoop van start
Zojuist maakte Jeroen van Inkel in zijn NPO Radio 5-programma Je dag is goed het volledige programma van de MAX Proms 2018 bekend! Onder andere de Britse discoband Hot Chocolate (‘You Sexy Thing’), de Britse popgoep London Beat (I've been thinking about you’) en het Amerikaanse muziekduo The Weather Girls (‘It’s raining men’) bestijgen het podium op 1 december 2018 tijdens de MAX Proms in de Jaarbeurs Utrecht.
Uiteraard is ook The New London Chorale van de partij. De Britse groep sloeg sinds 2005 geen enkele editie van de MAX Proms over. Wegens succes is, net als vorig jaar, ook het vijftigkoppige The Inspirational Community Gospel Choir aanwezig in Utrecht. En ook binnenlandse topartiesten geven acte the présence : Antje en Romy Monteiro treden zowel samen als solo op. Alle artiesten worden muzikaal begeleid door één van de beste en bekendste orkesten van de wereld: Het Metropole Orkest.
Dit jaar is er wederom slechts één editie van de MAX Proms: op zaterdagavond 1 december 2018. De kaartverkoop start dinsdagochtend 7 augustus om 07.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.maxproms.nl en via Ticketpoint. Snelle beslissers opgelet: Tot 30 september geldt een vroegboekkorting van 20%.
De MAX Proms
Zaterdag 1 december 2018
Vanaf 20.00 uur (deuren openen om 18.00 uur)

Tickets via www.maxproms.nl
Bron: MAX