zondag 5 augustus 2018

Gerard Ekdom komt terug met Dokter Pop op Radio 10

Gerard Ekdom komt terug met Dokter Pop op Radio 10
Gerard Ekdom komt ook op Radio 10 terug met Dokter Pop. Het programma onderdeel was eerder in de ochtendshow op NPO Radio 2 te horen en daarvoor in de middagshow Effe Ekdom op 3FM. De Dokter Pop-praktijk kent dus al een lange radio geschiedenis en is vanaf nu weer open. 
Zoek jij een liedje, maar weet je de titel of artiest niet meer? Gerard Ekdom, oftewel Dokter Pop, helpt je van je muzikale klacht af.
Muziekfreak Gerard Ekdom kent liedjes. Heel, héél, HÉÉL veel liedjes. Met het kleinste detail weet Gerard vaak al welke plaat je bedoelt en deze kennis deelt hij met alle liefde in zijn Dokter Pop-praktijk.
Dokter Pop
Het idee is heel simpel: jij zoekt een liedje en Gerard herkent door jouw beschrijving, geneurie, gefluit of stukjes tekst welke plaat je bedoelt. Hij geeft je het antwoord en zo verlaat je als tevreden muzikale patiënt de denkbeeldige praktijk van Dokter Pop.
Stel jouw vraag
Dus stel jouw vraag! En je muzikale klachten verdwijnen als sneeuw voor de zon. Je kunt het formulier op www.radio10.nl invullen of een app sturen via de Radio 10-app (dan kun je ook audio meesturen, extra handig). Wees zo gedetailleerd mogelijk!


Ekdom in de Morgen is vanaf maandag 3 september tussen 06.00 tot 10.00 uur te horen op Radio 10.
Bron: (foto) Radio 10/Dutch Radio 
Video: Ekdom in de Morgen - Facebook