zaterdag 28 juli 2018

Zwangere Eva stopt per direct met talkshow

Zwangere Eva stopt per direct met talkshow
Eva Jinek was vrijdagavond voorlopig voor het laatst op de buis met haar talkshow. De presentatrice besloot een week eerder te stoppen met Jinek vanwege haar zwangerschap. 
“Het gaat gewoon niet meer”, zei Eva. “Ik heb besloten nu te stoppen.” 
De presentatrice vertelde dat haar bloeddruk “iets” te hoog is en dat ze last heeft van verschillende zwangerschapskwalen. “Ik ga niet mijn benen op tafel leggen om te laten zien hoe dik mijn enkels zijn, maar het gaat gewoon niet meer.”
Grens
Op de vraag van Zomergasten-presentatrice Janine Abbring, die te gast was, of dat besluit moeilijk was, antwoordde Eva volmondig ‘ja’. “Ik vond het moeilijk om mijn grens aan te geven. Maar ik moet voor mijn kind kiezen, ik ben moeder.”
Haar talkshow noemde Eva haar “eerste kindje”. “En het is moeilijk om dat te laten gaan, maar het moet.” Eva maakte in maart bekend dat zij en haar vriend producer Dexter van der Voorn een kind verwachten.
Omdat Eva nu al stopt, begint haar vervanger Nadia Moussaid een week eerder met haar programma Laat op Eén. Zij is vanaf maandag te zien op NPO 1. “Ik wens haar heel veel plezier en heel veel succes”, sloot Eva haar voorlopig laatste Jinek af. “Over niet al te lange tijd ben ik er ook weer en dan waarschijnlijk aanmerkelijk slanker dan nu.”
Bron: (foto) © ANP