maandag 30 juli 2018

NPO Radio 1-presentator Roelof de Vries in De slimste mens

NPO Radio 1-dj Roelof de Vries in De slimste mens
NPO Radio 1-presentator Roelof de Vries was maandagavond te zien in De slimste mens. De Vries is door naar de volgende ronde van de dagelijkse kennisquiz, die op NPO 2 wordt uitgezonden. 
Roelof de Vries scheef op Twitter: ''Pssst Cor Bakker... quizje doen vanavond?''
Over Roelof de Vries
Na zijn studie journalistiek werkte Roelof de Vries in de geschreven media en schreef hij boeken over de wereld van het levenslied, de ondergang van het gratis dagblad DAG en de Nederlandse porno-industrie.
In 2009 ging De Vries aan de slag als mediaredacteur bij NCRV-Radio 1. In 2012 maakte hij de overstap naar BNN, als samensteller van het avondprogramma BNN Today.
Sinds 2013 is hij te horen op NPO Radio 1. Als 'Roelof van de Redactie', invalpresentator bij De Nieuws BV, De Overnachting, en – samen met Marcel van Roosmalen – als presentator van Radio voor de Gewone Man.
Voor zijn radiowerk werd De Vries in 2015 genomineerd voor de Marconi Award in de categorie Aanstormend talent. Sinds januari 2018 is hij elke zaterdag-op-zondag om middernacht de gastheer van De Zes Ogen van de Fries.
Cor Bakker moest maandagavond De slimste mens verlaten. Janneke de Bijl is door naar de volgende ronde en Roelof de Vries zien we natuurlijk ook terug. Dinsdag is er ook een nieuwe speler Lilianne Ploumen van PVDA.
De slimste mens, elke werkdag om 20.25 uur op NPO 2.
Bron: Dutch Radio/NPO Radio 1
Foto: KRO-NCRV