maandag 21 mei 2018

‘De Vrije Radio’ te ontvangen via DAB+ in Drenthe

‘De Vrije Radio’ te ontvangen via DAB+ in Drenthe
In Drenthe en een gedeelte van Groningen is sinds woensdag 16-5-2018 de radiozender ‘De Vrije Radio’ te ontvangen via DAB+. In de digitale ether is de radiozender in een deel van Noordoost Nederland te ontvangen via kanaal 7C.
MTVNL
De radiozender maakt voor de uitzendingen gebruik van het digitale ethernetwerk van MTVNL. MTVNL beschikt over diverse regionale DAB+-netwerken waaronder naast Noordoost Nederland grote delen van de Randstad, Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Limburg. Per regio wordt een verschillend aanbod van radiozenders aangeboden.
De Vrije Radio ‘De Vrije Radio’ is al een aantal jaar actief als radiozender via Internet. De radiozender zendt voornamelijk Nederlandstalige (piraten)muziek. Inkomsten worden gegenereerd uit sponsoring en donaties. Naast non-stop muziek zijn er ook gepresenteerde programma’s te horen op de radiozender.
De Vrije Radio is een Radio Station die Piraten de kans geeft om legaal te kunnen draaien vanuit hun eigen studio. Het Format is Nederlandstalige muziek met een knipoog naar het Engels. Aanmelden als Dj en verdere info is mogelijk door een mail te sturen naar info@devrijeradio.nl Aanmelden voor Reclame advertenties is ook mogelijk via info@devrijeradio.nl
Ook besteed het Radio station aandacht aan regionale artiesten die hun nieuwe muziek op deze manier onder de aandacht kunnen brengen. Voor verdere informatie kijk dan gerust op de website www.devrijeradio.nl
Bron: (foto) De Vrije Radio