zondag 20 mei 2018

Caro Emerald, Chantal Janzen en Roel van Velzen juryleden ‘The Talent Project’

Caro Emerald, Chantal Janzen en Roel van Velzen juryleden ‘The Talent Project’
De jury van dé nieuwe primetime talentenshow ‘The Talent Project’ is bekend. Zangeres Caro Emerald, zanger/muzikant Roel van Velzen en presentatrice/zangeres Chantal Janzen gaan de kandidaten beoordelen op hun zangkwaliteit. Zien zij potentie dan kunnen zij kandidaten toelaten tot de The Talent Project Academy. Caro Emerald maakt hiermee haar debuut op tv.
Caro Emerald veroverde Nederland met ‘Deleted Scenes From The Cutting Room Floor’. Binnen een jaar verkocht ze maar liefst 250.000 albums. Met hits als ‘Back It Up’, ‘A Night Like This’ en ‘Stuck’ brak ze ook door in de rest van Europa en won ze talloze nationale- en internationale awards en gouden en platina platen.
Caro: “'The Talent Project' biedt een fantastisch platform voor jong talent waarbij specifiek aandacht wordt besteed aan ontwikkeling. Ik weet uit eigen ervaring hoe belangrijk het is om zo’n kans te krijgen, want dat kan het verschil maken. Dat maakt het zo bijzonder voor mij om aan dit programma mee te werken".
Chantal Janzen, Roel van Velzen en Caro Emerald zijn zeer deskundig op het gebied van zang. Daarbij heeft Caro zelf zangles gegeven en leerlingen gecoacht, waardoor zij veel kennis heeft opgedaan op het gebied van zangtechniek. Ze hebben alle drie een grootse carrière en weten als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste hulp te krijgen.
Chantal: “Nederland stikt van het talent maar je moet maar net de juiste mensen om je heen hebben. Bij ons krijgen ze de kans om zichzelf verder te ontwikkelen met behulp van verschillende coaches om uiteindelijk op het grote podium te schitteren”.
Roel: “Wij beoordelen niet hoe goed iemand nú is, maar proberen in te schatten hoe goed iemand kan worden. Uitdagend voor ons om niet per se de pareltjes te spotten maar juist de ruwe diamanten; die willen wij graag helpen. Met de juiste instelling en coaching kan er dan echt iets magisch gebeuren. Die coaching krijgen de kandidaten tijdens de academy van ‘The Talent Project’ en dan hoop ik dat de kandidaten getransformeerd zijn in de artiest die ze graag willen worden”..
‘The Talent Project’ zoekt niet alleen naar zangtalent, maar investeert ook in talent. Kandidaten met potentie worden toegelaten op The Talent Project Academy, waar ze in een periode van 100 dagen worden opgeleid en klaargestoomd door professional coaches voor het grote podium. De zesdelige show wordt gepresenteerd door Johnny de Mol en Yolanthe Sneijder-Cabau.
‘The Talent Project’ is ontwikkeld en wordt geproduceerd door EndemolShine Nederland en is in het najaar van 2018 te zien bij RTL 4.
Bron: (foto) RTL