vrijdag 20 april 2018

RTV Rijnmond gaat los tijdens de bekerfinale AZ - Feyenoord

RTV Rijnmond gaat los tijdens de bekerfinale AZ - Feyenoord
RTV Rijnmond pakt zondag 22 april flink uit rondom en tijdens de bekerfinale tussen AZ en Feyenoord. Om 18.00 uur wordt in De Kuip gestreden om de felbegeerde beker.
RTV Rijnmond Live 
Op de radio gaan we om 15.00 uur van start met een live-uitzending vanuit de Kuip, waarbij we ook het geluid laten horen van de stad die zich opmaakt voor de kraker.
Op tv zijn we er vanaf 17.00 uur live bij. We maken een extra lange FC Rijnmond met als studiogasten de oud - Feyenoorders Danny Buijs en Harry van der Laan. We schakelen regelmatig met het centrum van Rotterdam waar duizenden Feyenoord-supporters het duel via schermen volgen.
Als om 18.00 uur de finale begint hoor je het overbekende enthousiaste liveverslag van Dennis van Eersel en Sinclair Bischop live op radio én tv. Na afloop van de wedstrijd gaan we gewoon door en laten we je op beide kanalen live de reacties van spelers, trainers en supporters horen/zien.
Niks missen? 
Uiteraard is onze website de plek waar alles samenkomt. Nieuwsberichten, audio, video, live radio en live tv; alles over de bekerfinale vindt je op www.rijnmond.nl en de social mediakanalen van RTV Rijnmond en RTV Rijnmond Sport.
Kortom, volg Rijnmond en je mist niet van AZ – Feyenoord.
En mocht Feyenoord winnen, dan zijn we een dag later vanaf 13.00 uur met radio, tv en online natuurlijk ook live bij de huldiging in De Kuip.
Bron: (foto) RTV Rijnmond