donderdag 26 april 2018

Muzikaal eerbetoon aan Avicii tijdens SLAM! Koningsdag

Muzikaal eerbetoon aan Avicii tijdens SLAM! Koningsdag
Radiozender SLAM! brengt tijdens SLAM! Koningsdag in Alkmaar een muzikaal eerbetoon aan de vorige week overleden DJ Avicii. Andy en Dorothy Sherman, beter bekend als Shermanology, betreden rond 17.15 uur het hoofdpodium van SLAM! Koningsdag om live hun hit 'Blessed', dat zij in 2011 met de Zweedse DJ opnamen, ten gehore te brengen.
SLAM! Koningsdag
SLAM! viert ook dit jaar weer Koningsdag samen met bekende Nederlandse dj's als Hardwell, Sunnery James & Ryan Marciano, Kris Kross Amsterdam, Lucas & Steve en Firebeatz en hiphop acts als Lil' Kleine en Boef op P8 van het AFAS Stadion in Alkmaar. Er zijn nog enkele kaarten voor het feest verkrijgbaar via slam.nl/koningsdag.
Bereikbaarheid
Met 30.000 bezoekers tijdens SLAM! Koningsdag en diverse activiteiten in Alkmaar, belooft het erg druk te worden in de stad. Het AFAS Stadion is onder meer goed bereikbaar per fiets. Fietsen kunnen worden gestald in de daarvoor bestemde fietsenstalling van SLAM!. Bezoekers die met de trein komen wordt aangeraden hun reis vooraf goed te plannen. Vanaf station Alkmaar rijden vanaf 10.30 uur pendelbussen naar het SLAM! Koningsdag terrein.
Live volgen
SLAM! Koningsdag is ook live te volgen via slam.nl en SLAM TV op kanaal 603 van Ziggo, kanaal 111 van KPN en kanaal 213 van Delta.
Bron: SLAM!