zaterdag 17 maart 2018

Rick Nieman met Klaas Dijkhoff in WNL Op Zondag

Rick Nieman met Klaas Dijkhoff in WNL Op Zondag
De zondag begint met Rick Nieman. WNL Op Zondag is terug op de zondagmorgen, live vanuit het Vondelpark in Amsterdam. Met het laatste nieuws, vrolijke kwesties en prominente gasten. Dit seizoen is er speciale aandacht voor ondernemerschap en economie. 
VVD-fractievoorzitter Klaas Dijkhoff is te gast bij Rick Nieman over de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 21 maart. Waar gaat de prominente liberaal zich de komende tijd sterk voor maken?
Rob Bertholee, directeur-generaal van de AIVD, over de nieuwe Wet op de Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten. Over de zin en onzin in de discussie over de nieuwe inlichtingenwet.
Formule 1-commentator Olav Mol en pitreporter Jack Plooij over het nieuwe Formule 1-seizoen en Max Verstappen. Ook staan de race-liefhebbers in het theater met de Formule 1 Show.
Hoogleraar klinische psychologie Margriet Sitskoorn van de Universiteit Tilburg over ons oerbrein en dierlijke instincten. Het is 50 jaar geleden dat De Kale Aap van bioloog Desmond Morris uitkwam, waarin hij de mens als diersoort beschrijft.
WNL Op Zondag, zondagochtend 18 maart om 09.30 uur op NPO 1.
Bron: WNL