zondag 11 maart 2018

Nieuw programma ‘Laura ontdekt 033’ op RTV Utrecht

Nieuw programma ‘Laura ontdekt 033’ op RTV Utrecht
Op zondag 18 maart 2018 gaat het nieuwe programma Laura ontdekt 033 van start bij RTV Utrecht. Dit is een televisieprogramma waar verschillende spannende, creatieve of sportieve activiteiten in de regio Amersfoort worden gedemonstreerd door verslaggever Laura Spoelstra. Zo gaat ze onder andere BMX-en, zweefvliegen, golfen en theatermaskers ontwerpen.
Laura ontdekt 033
Verslaggever Laura Spoelstra (31) gaat elke aflevering een nieuw avontuur aan om op die manier te ervaren hoe het is om te doen wat iemand anders doet. Volgens Laura Spoelstra is het doel van dit programma om inwoners in de regio Amersfoort te laten zien wat er te doen is in de omgeving én om mensen te motiveren nieuwe te dingen te proberen. “Tijdens het maken van dit programma heb ik ervaren hoeveel Amersfoort en haar omgeving te bieden heeft aan sport, creativiteit en activiteit. Ik hoop dat ik met dit programma mensen kan inspireren wél die proefles bij een vereniging te nemen of wél die spannende, creatieve workshop te volgen. Doe het gewoon!” aldus de 31-jarige verslaggever.
RTV Utrecht
De 8-delige serie wordt vanaf 18 maart tot en met 6 mei iedere zondag uitgezonden op RTV Utrecht. Daarnaast zijn alle afleveringen ook online te bekijken via de website van RTV Utrecht.
RTV Utrecht is de omroep voor de stad en provincie Utrecht.
Bron: RTV Utrecht