woensdag 17 januari 2018

‘Op Goed Geluk’ beleeft revival met Gordon

‘Op Goed Geluk’ beleeft revival met Gordon
Hét datingprogramma van de Nederlandse televisie keert na 25 jaar terug. In een nieuw jasje, maar volledig volgens het oude concept, presenteert Gordon ‘Op Goed Geluk’ vanaf zaterdag 20 januari bij RTL 4 om 22.25 uur. 
‘Op Goed Geluk’ was eind jaren 80 een grote hit. Carry Tefsen ontving vrijgezellen die op zoek waren naar de liefde. In de revival ontvangt Gordon onder andere single Iris. Door middel van het stellen van scherpe vragen maakt ze haar keuze uit drie voor haar niet zichtbare mannen. Welke man valt het meest in de smaak en mag met haar op date? Naast Iris maakt ook de Rijswijkse volkszanger Jeffrey zijn opwachting. Hij mag kiezen uit drie vrouwen die achter het gesloten hart zitten. Wanner het hart opengaat staan Iris en Jeffrey oog in oog met de door hun uitgekozen date. In dezelfde aflevering komen ze terug om te vertellen hoe hun date is verlopen en of er liefde is opgebloeid.
Gordon vindt het fantastisch dat hij dit programma mag presenteren: “Ik was vroeger echt fan van dit programma. Ik gun het mensen dat ze de ware vinden, en als ‘Op Goed Geluk’ ze net dat zetje kan geven is het geslaagd. Dat het kan is bewezen door deelnemers uit 1991, Eline en Robin zijn dankzij het programma al 25 jaar samen, dat is toch fantastisch?”
‘Op Goed Geluk’ wordt geproduceerd door Endemol Shine Nederland.
'Op Goed Geluk', vanaf zaterdag 20 januari om 22.25 uur bij RTL 4.
Bron: (foto) RTL