zaterdag 23 december 2017

Korpschef Erik Akerboom bij Rick Nieman in WNL Op Zondag

Korpschef Erik Akerboom bij Rick Nieman in WNL Op Zondag
De zondag begint met Rick Nieman. Live vanuit het Vondelpark in Amsterdam presenteert Rick Nieman een speciale kerstuitzending van WNL Op Zondag. Met het laatste nieuws, vrolijke kwesties en prominente gasten.Dit seizoen is er speciale aandacht voor het zakenleven, economie en ondernemerschap. 
Korpschef Erik Akerboom van de Nationale Politie is te gast bij Rick Nieman. De hoogste politiebaas van het land maakt zich zorgen over het toenemende aantal verwarde personen op straat. De politie moet steeds meer capaciteit inzetten om verwarde personen op te vangen.
Bart Chabot en zijn zoon Splinter Chabot zijn te gast in WNL Op Zondag. Onlangs is Splinter gekozen tot voorzitter van de JOVD. Samen nemen ze het politieke jaar door en kijken vooruit naar 2018.
Dominee Christien Crouwel komt vertellen over de mythes rond het kerstverhaal. Hoe zit het met de ezel en de os? En waren het inderdaad 3 koningen?
Pianiste Iris Hond is een fenomeen op de internationale concertpodia. Maar ze treedt ook op voor daklozen en gevangenen. In WNL Op Zondag vertelt Iris over haar concerten.
WNL Op Zondag, zondagochtend 24 december om 09.30 uur op NPO 1.
Bron: WNL